Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Бродо Лом

Сакам да кажам дека овој видео клип е спонзориран од „Берберско студио Виор“ и Фаланга продакшн.

Наздравје стрижење!

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:

10 Responses so far.

 1. Sotir says:

  Бродо Лом http://blogirame.mk/g/ec510c19 хихиих

 2. i999y says:

  Бродо Лом http://t.co/cDSxwDis via @blogirame

 3. Бродо Лом http://t.co/4AviagKN via @blogirame

 4. Aleksandar says:

  Бродо Лом | Ribaro MK http://t.co/42qwnJu4

 5. Aleksandar says:

  Бродо Лом | Ribaro MK http://t.co/42qwnJu4

 6. видео за Коце и Бродо Лом http://t.co/Ws5gXLMD #брод

 7. за прва смена: видео за Коце и Бродо Лом http://t.co/Ws5gXLMD #брод

 8. за прва смена: видео за Коце и Бродо Лом http://t.co/Ws5gXLMD #брод

 9. Eli Peseva says:

  RT @ribaro: видео за Коце и Бродо Лом http://t.co/8yeZNJ1Q #брод


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива