Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Анд Тхен


Ода на пародијата, или голгота на радоста? Пародија на Одата, или радост на голготата и сите можни кирилично-латинични варијации помеѓу и на патот кон ЕУ.


Објавено во okno.mk – линк

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:

One Response so far.

 1. коа сме кај pussy од from dusk till dawn едно видео го имав почнато со темата >) http://t.co/o8GKcMx9


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива