Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Ако немаше интернет…

Како ќе беше ако немав интернет? Споделување на ставови и изјави за тоа што значи интернетот за секој од нас. Моето „ако немаше интернет…“ преку видео клип:


Повод: 20 години од постоењето на Интернетот. Македонскиот сервис на BBC почна да пишува одредени статии, а почна со Мите. Иницијатор беше Развигор, па ја отвори Дарко, тој ме повика мене и така, како internet meme, јас им го препраќам да го шират: Фемгерила, Лавот, Киху Потру, Ненад Илина

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Коментирај со Фејсбук:

3 Responses so far.

 1. "Ако немаше интернет… | Ribaro MK" ( http://bit.ly/cF5ex2 ) повикувам: @Potru @ilinan @Femgerila @jovanovichn

 2. flebur caf says:

  RT @ribaro: "Ако немаше интернет… | Ribaro MK" ( http://bit.ly/cF5ex2 ) повикувам: @Potru @ilinan @Femgerila @jovanovichn

  • Stella says:

   With the news of the current health test on Healthcare Ornainsatiogs in Europe due out soon it has to be a worrying time for the finance industry. Let’s hope we’re not headed for another double dip again.


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива