Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Се Блого-зацапав… пак

Photobucket - Video and Image Hosting

ПЛАСТИЧЕН ОБИД ЗА САМОУБИСТВО

Сакам нов газ и нови цицки нов мозок нова јас додека го планирам совршеното самоубиство додека театарски го поставувам мизансценот на мојот иден погреб само за да ги замислам хипер-реално лицата на сите кои ме оплакуваат на сите кои констатираат колку генијална поетеса сум била а всушност плачат над сопствениот кукавичлук да испијат шишенце розови таблетки…

(за цел текст оди тука)

Се вика Bonbonce.blogspot, ја викаат  и Sash!

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Коментирај со Фејсбук:

One Response so far.

 1. admin says:

  #
  ХулаХопа напиша:

  да бе супер е ..

  кај ја најде жив ти сва ..
  Smiling
  31 Јануари, 2007 – 22:18 | избриши | одговори)

  #
  Аrwena напиша:

  О Рибар, Сашка е супер. Jас од минатиот Саем на книгата ја имам и нејзината поезија во книжна верзија. Има ист таков блог, тука на блогерај.

  Поздрав Smiling

  Милозвучна_солза
  31 Јануари, 2007 – 22:28 | избриши | одговори)

  #
  Beauty напиша:

  Рибар, се блого-зацапа во девојка што ја познавам. Smiling
  Не знаев дека има блог, ама сега знам. Eye-wink
  Супер и’ се текстчињата.
  31 Јануари, 2007 – 22:57 | избриши | одговори)

  #
  Opal напиша:

  Е што треба сега да кажам дека и јас ја знам.
  Рибарре сркај и уживај
  Љубов на блог ти била благословена.
  31 Јануари, 2007 – 23:11 | избриши | одговори)

  #
  RIBARO напиша:

  Хула Х. пецач ми е мидл нејм
  Мила, цц.. и не кажа до сега Eye-wink
  Убавино кажи ‘и дека си вмрежи еден рибар Smiling
  Опал син ми, сркам и СРКАМ!!..
  1 Февруари, 2007 – 04:34 | избриши | одговори)

  #
  dr. Max напиша:

  Блогољубав викаш а рибару? И како оди тоа, ја као понов овде не се баш разбирам…
  3 Февруари, 2007 – 01:48 | избриши | одговори)

  #
  RIBARO напиша:

  самото ќе ти дојди тоа докторе Eye-wink
  3 Февруари, 2007 – 02:09 | избриши | измени | одговори)


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива