Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Ево & Луција

Еволуирана Луција:               Безвреме еволуиран Ево:

evolucija.jpg

Ево или Луција?

Дали Ево е револуционерен махер за да ја еволуира Луција?

Ваков безвремен тешко.

Во функција на  критиката, решив да го зголемам интензитетот на вежби на второ ниво. Резултати очекувам до година. Единствена двојба ми е, дали прво да го еволуирам Ево или да го пуштам Мали Евица да ја еволуира Луција.

Двојбата и не е толку битна колку резултатот.

Можеби фотошопиран Мали Евица и не го поштова Дарвин, а ќе ја испоштова добро Луција?

Важно е да: Ево & Луција = продуктивна револуција!

Дарвин и фотошопиран Евица нека дрват равенки „про“ и „за“ еволуција.

Јас, искрено навивам за Мали Евица!

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Разно

Коментирај со Фејсбук:

One Response so far.

 1. admin says:

  #
  istok напиша:

  аирлија работа Sticking out tongue
  30 Декември, 2006 – 04:55 | избриши | одговори)

  #
  RIBARO напиша:

  Исток, фала. Во прилог на тоа зедов “total gym 1000”, па… кој знае, можи до тоа да е? Eye-wink
  30 Декември, 2006 – 13:42 | избриши | измени | одговори)

  #
  all_is_half напиша:

  мислам дека е полесно да се еволуира Луција, отколку Ево 5 Јануари, 2007 – 13:36 | избриши | одговори)


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива